Bezorging en retour


Vanparys levert vanuit België. Voor consumenten en reguliere zakelijke klanten gelden onderstaande verzendtarieven:

Land

Levertijd

Kosten

Gratis verzending*

België, Nederland en Luxemburg

1 - 3 werkdagen

€ 5,00

Vanaf € 75,00

Frankrijk

2 - 5 werkdagen

€ 5,00

Vanaf € 75,00

Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Ierland

2 - 5 werkdagen

€ 12,00

Vanaf € 75,00

 

Levering vanuit eigen voorraad

Ieder product dat via deze site bestelbaar is, is in voorraad. Per product ziet u de verwachte levertijd vermeld.

Wanneer een product met hoge uitzondering toch niet in voorraad blijkt te zijn, en u de factor een bestelling plaatst met voorradige en niet-voorradige producten, dan zal uw bestelling in meerdere keren naar u toe worden verzonden. Uiteraard betaalt u dan maar één keer verzendkosten.

Vrijwel alle bestellingen voor 18:00 uur, van maandag tot en met vrijdag, vertrekken nog dezelfde dag uit onze magazijnen.

Pakket verloren?

Helaas komt het heel soms voor dat een bestelling niet wordt bezorgd op de geplande dag en u verdere informatie zoals een niet-thuis-notificatie ontbreekt. We verzoeken u om dan contact met ons op te nemen. Wij achterhalen graag voor u waar uw verwachte pakketje is en hoe deze alsnog zo snel mogelijk bij u bezorgd kan worden.

Wijziging of annulering van uw bestelling

Vanparys neemt uw bestelling direct na betaling in behandeling om deze zo snel mogelijk bij u af te leveren. Dit betekent dat uw bestelling (van maandag tot en met vrijdag) bij ontvangst direct wordt samengesteld en aangeboden aan onze logistieke partner. Doordat wij uw verzending direct gereed maken, is de tijdspanne om deze te annuleren eer klein. Wenst u uw bestelling toch te annuleren of wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Retour

Helaas kan Vanparys wegens veiligheidsredenen geen voedingswaren retour nemen, zelfs als ze niet geopend zijn.